LEPRECON -dzień Świętego Patryka! Weź udział w zabawie, odwiedź sześć pubów, znajdujących się na specjalnej mapce i zbieraj punkty fabularne!
Jakiekolwiek problemy prosimy zgłaszać do adminów lub w tym temacie. W razie kłopotów z wyglądem strony pomoże twardy reset: ctrl + f5 lub option + command + r
Temat przeznaczony do umieszczenia krótkich ogłoszeń użytkowników odnośnie nieobecności, których nie chcecie zgłaszać. Nie będzie cię przez weekend? Dopadła cię pisarska niemoc? Nie masz chwilowo weny na którąś z postaci? Imprezujesz albo wisi nad tobą deadline? Poinformuj o tym użytkowników, z którymi grasz krótkim wpisem poniżej.
Mów mi:Dreamy Seattle
MULTI:-
job
kelnerka w the little darlings
feelings
love you now, but not tomorrow
and more
wrong to steal, but not to borrow
Laetitia Atherton
24
lata
165 cm
mieszka w South Park
2021-04-11, 21:20
posty ode mnie pojawią się na dniach, miałam ogarnąć dziś, ale średnio się czuję, wybaczcie
Mów mi:anka
MULTI:chandler & walter
job
Kardiochirurg, który walczy
feelings
o serce Marysi
and more
i boi się, że przegra...
Jonathan Wainwright
39
lat
189 cm
mieszka w Belltown
2021-04-11, 22:57
Przepraszam, że zalegam w niektórych grach, ale jestem na wyjeździe i moja rzeczywistość mocno się poprzestawiała, więc proszę o wyrozumiałość. Niebawem powinnam wrócić na dawne tory
lights go down and you break mad
feelings
you can find her on the war path
and more
& she's not the same in the daylight
vincent monroe
32
lata
1,93 cm
mieszka w South Park
2021-04-12, 10:05
urodzinowałam przez weekend, będę nadrabiać
Mów mi:pitt
MULTI:Diana
job
agentka w FBI
feelings
zaczęła randkować z Nickiem
and more
i ma ciężarną córkę
Constance Tagliente
30
lat
175 cm
mieszka w Belltown
2021-04-12, 22:11
Posty ode mnie będą na dniach!
Mów mi:missirons#6417
MULTI:Darwin, Stanley, Abel, Francesca
job
Wszak tylko poprzez
feelings
formę
and more
uświadamiamy sobie pustkę
Liane Gagneux
23
lata
175 cm
mieszka w Chinatown
2021-04-15, 14:18
Przepraszam was za ten zastój straszny, posty powinny być na dniach. Przygniotło mnie żyćko
Mów mi:pianka
job
I spent all of the love I've saved
feelings
We were always a losing game
and more
Loving you is a losing game
Charlotte Hughes
30
lat
170 cm
mieszka w Columbia City
2021-04-16, 15:04
Mam trochę rzeczy do zrobienia przez weekend, będę pisać, ale w wolnych chwilach, więc proszę o cierpliwość
Mów mi:M.
job
cardiac surgeon
feelings
And though I'll miss you, recent lover
and more
I am weak and therefore fold
florence crane
35
lat
175 cm
mieszka w Belltown
2021-04-17, 21:08
Moje odpisy będą jutro, musiałam trochę na uczelnię nadrobić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Postać z największą liczbą punktów fabularnych, marzec - 537 punktów Dwudziestopięcioletnia panna, która niedawno temu przyjechała do Seattle z miasta Asotin, gdziekolwiek to jest. Zgrabna blondynka o pełnych ustach i pięknym uśmiechu, romantyczka z marzeniami i ambicjami. Pracuje jako stażystka w kancelarii prawniczej, interesuje się modą i kocha jeść fast foody. Może nie jest specjalnie wysportowana, a jej umiejętności za kółkiem pozostawiają wiele do życzenia, ale za to złota z niej rączka i świetnie sobie radzi z narzędziami.
Postać z największą liczbą punktów fabularnych, marzec - 413 punktów Trzydziestoletnia panna, urodzona i wychowana w Seattle. Studia medyczne ukończyła na uczelni wojskowej, więc panie i panowie miejcie się na baczności, bo strzelec z niej wyborowy. Mimo wzlotów, ale i bolesnych upadków, wyszła na prostą, aby sprawdzać się jako rezydentka chirurgii. Nie jest najlepszą panią domu, ale za to świetnie radzi sobie za kółkiem. Uwielbia sport, trenuje boks i chętnie spędza czas na świeżym powietrzu. Jeżeli nie jesteś na jej czarnej liście, to możesz spać spokojnie.