LEPRECON -dzień Świętego Patryka! Weź udział w zabawie, odwiedź sześć pubów, znajdujących się na specjalnej mapce i zbieraj punkty fabularne!
Jakiekolwiek problemy prosimy zgłaszać do adminów lub w tym temacie. W razie kłopotów z wyglądem strony pomoże twardy reset: ctrl + f5 lub option + command + r
przyjmę każdego, a nawet wymyślę. Po resztę odsyłam do karty! To skarbnica (bez)użytecznych informacji
imię i nazwisko
opis relacji opis relacji
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
Mów mi:swoim imieniem
MULTI:marjorie
job
Współwłaściciel zakładu pogrzebowego
feelings
I don't fucking care, if you fucking care
and more
I'm an outlaw, baby, with a southpaw view
Blake Griffith
31
lat
191 cm
mieszka w Phinney Ridge
2020-08-06, 14:39
Skoro przyjmiesz każdego, to podrzucę Blake'a Niezależnie, czy na jakiś rozlew świeżej krwi, retro-badanie krwawych dowodów w sprawie zabójstw, czy Krwawą Mary, niezobowiązująco pitą w barze.
Ps. Bez krwi też umiem się bawić, więc polecam się!
Mów mi:Konkrety
MULTI:-
job
detektyw w wydziale zabójstw
feelings
nie ma czasu na uczucia
and more
ale ma czas na pakowanie się w kłopoty
Francesca Sullivan
28
lat
159 cm
mieszka w South Lake Union
2020-08-06, 19:28
Podrzucam tutaj Frankie, dziewczyny w policji powinny się trzymać razem, a jako, że Sullivan jest w wydziale zabójstw, to na bank już mają za sobą co najmniej kilkakrotną współpracę.
Mów mi:A.
MULTI:Abel, Kimberly, Constance, Noah
job
brudzę sobie ręce w policji
feelings
i czytam historie opowiedziane krwią
and more
bo ktoś musi to robić
Eileen Shepherd
32
lata
170 cm
mieszka w Phinney Ridge
2020-08-07, 14:17
Blake Griffith napisał/a
Skoro przyjmiesz każdego, to podrzucę Blake'a Niezależnie, czy na jakiś rozlew świeżej krwi, retro-badanie krwawych dowodów w sprawie zabójstw, czy Krwawą Mary, niezobowiązująco pitą w barze.
Ps. Bez krwi też umiem się bawić, więc polecam się!
Nie umiem się zdecydować. Pazerne z niej stworzenie, może być wszystko z wymienionych?
Francesca Sullivan napisał/a
Podrzucam tutaj Frankie, dziewczyny w policji powinny się trzymać razem, a jako, że Sullivan jest w wydziale zabójstw, to na bank już mają za sobą co najmniej kilkakrotną współpracę.
Powinny! Eileen co prawda do najbardziej koleżeńskich osób nie należy, ale może właśnie ze względu na to, że w ich otoczeniu kobiet jest mniej (przynajmniej w grupie osób, z którymi wyobrażam sobie, że Shepherd ma większą styczność), to łatwiej będzie jej spojrzeć na nią bardziej przychylnym okiem w pewnych sprawach. Solidarność jajników, girl power, jak zwał, tak zwał. Trudne czasy nadeszły, trzeba się wspierać Mogą też czasami wpadać na siebie poza miejscem pracy, na przykład na siłowni, co dodatkowo pomoże im się otworzyć, na pewno Eileen. Fakt, że obydwie zostały w młodości porzucone przez matki też może sporo pomóc! Ona nie ma w zwyczaju się nikomu zwierzać i lubi oddzielać życie zawodowe od prywatnego, ale jeśli jakimś sposobem wyszłoby to na jaw, to możliwe, że znalazłyby wspólny język nie tylko w kwestii pracy
job
Współwłaściciel zakładu pogrzebowego
feelings
I don't fucking care, if you fucking care
and more
I'm an outlaw, baby, with a southpaw view
Blake Griffith
31
lat
191 cm
mieszka w Phinney Ridge
2020-08-07, 15:06
Eileen Shepherd napisał/a
Nie umiem się zdecydować. Pazerne z niej stworzenie, może być wszystko z wymienionych?
Eileen, jasne, w takim razie myślę, że nie ma co się ograniczać Odezwę się na pw, by ustalić więcej, bo nie chcę tu tworzyć elaboratów, a chyba mam pewien pomysł
Mów mi:Konkrety
MULTI:-
job
brudzę sobie ręce w policji
feelings
i czytam historie opowiedziane krwią
and more
bo ktoś musi to robić
Eileen Shepherd
32
lata
170 cm
mieszka w Phinney Ridge
2020-08-07, 16:42
Doskonale. W takim razie czekam na wiadomość
job
Prokurator rejonowy
feelings
I only miss you when I'm breathin'
and more
You are the colour that I'm bleedin'
Rain Evans
36
lat
165 cm
mieszka w Belltown
2020-09-05, 10:29
Wpadam po pozytyw
Mogły poznać się pracy, bo Rain jako prokurator korzysta naturalnie z pomocy policji, w zależności od spraw, którymi się zajmuje.
Dziewczyny mogły się równie dobrze poznać wcześniej, może w szkole, może na studiach...
Mów mi:Myre#4344
MULTI:Robert, Sookie, Fiona
job
Wokalista i gitarzysta w Black Pearl/ Model
feelings
music is everything for me
and more
drink, dance and rock and roll
Jeremy Snyder
23
lata
184 cm
mieszka w Queen Anne
2021-02-02, 04:17
Może poznaliśmy się jakoś podczas afery na którymś koncercie w Seattle, kiedy musiała interweniować policja? Jak się ich relacja potoczyła, to można wspólnie pomyśleć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Postać z największą liczbą punktów fabularnych, marzec - 537 punktów Dwudziestopięcioletnia panna, która niedawno temu przyjechała do Seattle z miasta Asotin, gdziekolwiek to jest. Zgrabna blondynka o pełnych ustach i pięknym uśmiechu, romantyczka z marzeniami i ambicjami. Pracuje jako stażystka w kancelarii prawniczej, interesuje się modą i kocha jeść fast foody. Może nie jest specjalnie wysportowana, a jej umiejętności za kółkiem pozostawiają wiele do życzenia, ale za to złota z niej rączka i świetnie sobie radzi z narzędziami.
Postać z największą liczbą punktów fabularnych, marzec - 413 punktów Trzydziestoletnia panna, urodzona i wychowana w Seattle. Studia medyczne ukończyła na uczelni wojskowej, więc panie i panowie miejcie się na baczności, bo strzelec z niej wyborowy. Mimo wzlotów, ale i bolesnych upadków, wyszła na prostą, aby sprawdzać się jako rezydentka chirurgii. Nie jest najlepszą panią domu, ale za to świetnie radzi sobie za kółkiem. Uwielbia sport, trenuje boks i chętnie spędza czas na świeżym powietrzu. Jeżeli nie jesteś na jej czarnej liście, to możesz spać spokojnie.