LEPRECON -dzień Świętego Patryka! Weź udział w zabawie, odwiedź sześć pubów, znajdujących się na specjalnej mapce i zbieraj punkty fabularne!
Jakiekolwiek problemy prosimy zgłaszać do adminów lub w tym temacie. W razie kłopotów z wyglądem strony pomoże twardy reset: ctrl + f5 lub option + command + r
Nie ukrywam, że lubię straszne historie, jednak w życiu prywatnym wolałbym ich uniknąć. Robię to, co lubię, rzadko się przejmuje i kiedy nie pracuję, często jestem poza domem.
Mów mi:Myre#4344
MULTI:Raine, Fiona, Sookie, Sky
job
You see her walking down the boulevard
feelings
She got the posture of a superstar
and more
I wonder what she hides, under her disguise
June Hughes
26
lat
170 cm
mieszka w Fremont
2020-11-08, 11:28
June przesunęła Cię w prawo.
Mów mi:tak
MULTI:nie
job
l'epoux infernal
feelings
głód, pragnienie, krzyki
and more
taniec, taniec, taniec!
cosmo fletcher
18
lat
172 cm
mieszka w Fremont
2020-11-08, 23:28
cosmo przesunął Cię w prawo.
Mów mi:ileiak#2395
MULTI:daj mi spokój
job
Tłumacz przysięgły
feelings
tylko do swoich synków bliźniaków diablików
and more
choć tatuś by im się przydał
Rae Ashdown
25
lat
170 cm
mieszka w Phinney Ridge
2020-12-28, 19:05
Rae przesunęła Cię w lewo.
Mów mi:White
MULTI:Kira
job
Wygrywam sprawy w sądzie
feelings
a w życiu mam bałagan
and more
i słabość do palantów.
Elizabeth Milton
31
lat
173 cm
mieszka w Ballard
2021-01-09, 19:23
Liz przesunęła Cię w prawo.
Mów mi:.
MULTI:.
job
big shot lawyer
feelings
if the sky falls from heaven above
and more
oh, I know I had the best time falling into love
vella marquez
30
lat
172 cm
mieszka w Fremont
2021-03-15, 23:00
Vella przesunęła Cię w prawo.
Mów mi:anka
MULTI:za dużo
job
big shot lawyer
feelings
if the sky falls from heaven above
and more
oh, I know I had the best time falling into love
vella marquez
30
lat
172 cm
mieszka w Fremont
2021-03-21, 18:07
it's a match wyślij wiadomość
Vella
Witaj, Robercie
Dziękuję, mam je po mamie, takie same zresztą ma mój brat Żaklin, jeśli chciałbyś zobaczyć, to przesyłam zdjęcie
Twoje włosy również zrobiły na mnie wrażenie, głównie dlatego przesunęłam w prawo. Porozmawiamy o naszych rutynach pielęgnacyjnych?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Postać z największą liczbą punktów fabularnych, marzec - 537 punktów Dwudziestopięcioletnia panna, która niedawno temu przyjechała do Seattle z miasta Asotin, gdziekolwiek to jest. Zgrabna blondynka o pełnych ustach i pięknym uśmiechu, romantyczka z marzeniami i ambicjami. Pracuje jako stażystka w kancelarii prawniczej, interesuje się modą i kocha jeść fast foody. Może nie jest specjalnie wysportowana, a jej umiejętności za kółkiem pozostawiają wiele do życzenia, ale za to złota z niej rączka i świetnie sobie radzi z narzędziami.
Postać z największą liczbą punktów fabularnych, marzec - 413 punktów Trzydziestoletnia panna, urodzona i wychowana w Seattle. Studia medyczne ukończyła na uczelni wojskowej, więc panie i panowie miejcie się na baczności, bo strzelec z niej wyborowy. Mimo wzlotów, ale i bolesnych upadków, wyszła na prostą, aby sprawdzać się jako rezydentka chirurgii. Nie jest najlepszą panią domu, ale za to świetnie radzi sobie za kółkiem. Uwielbia sport, trenuje boks i chętnie spędza czas na świeżym powietrzu. Jeżeli nie jesteś na jej czarnej liście, to możesz spać spokojnie.