LEPRECON -dzień Świętego Patryka! Weź udział w zabawie, odwiedź sześć pubów, znajdujących się na specjalnej mapce i zbieraj punkty fabularne!
Jakiekolwiek problemy prosimy zgłaszać do adminów lub w tym temacie. W razie kłopotów z wyglądem strony pomoże twardy reset: ctrl + f5 lub option + command + r
Pracuje na oddziale SOR. Na pierwszy rzut oka nieprzyjemny gbur. Na narkotykach zna się zawodowo - sam też nie stroni. Możemy znać się z dziecięcej żydowskiej szkółki w Seattle, możesz być jego pacjentem, albo spotkaliśmy się na jakiejś dobrej imprezie. Możesz też znać jego żonę. Wiesz, co się z nią stało?
imię i nazwisko
opis relacji opis relacji
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
imię i nazwisko
Mów mi:warren#4947
MULTI:nie umiem, wybaczcie
job
student
feelings
lustro
and more
bardzo
Taylor Mays
19
lat
185 cm
mieszka w Fremont
2020-10-25, 16:34
Jako mój wujas na pewno nie mnie lubisz bo mój ojciec szuja nastawił ciebie przeciwko mnie, ale na to nic nie poradzę
Aby nie było zbyt cukierkowo to proponuję ogarnąć temat tak, że Taylor trafi na SOR pod wpływem nie tylko wód, ale i jakiś prochów. I teraz albo nakablujesz albo będzie to sekret, a potem może się Taylor dowiedzieć, że wujas też pudruje nosek (on pewnie bardziej jakieś tabsy) i zobaczymy co wyjdzie. Mhmm?
_____________ DOBRA, MAM JUŻ MAMĘ, WIĘC TERAZ BY SIĘ PRZYDAŁ JEJ ABSZTYFIKANT/LOVELAS CO TO MÓGŁBY NAWET SIĘ Z NIĄ OD DŁUŻSZEGO CZASU ZADAWAĆ. CO OFERUJĘ? ANO TO, ŻE BĘDĘ CIĘ LUBIĆ BARDZIEJ NIŻ WŁASNEGO STAREGO! BĘDZIE FAJNIE!
I MOJA SIOSTRA TEŻ SZUKA AMANTA! DOBRA Z NIEJ DZIEWCZYNA, KSIĄŻKI LUBI, UCZYĆ SIĘ LUBI, MOŻE NAWET DA SIĘ ZA KOLANO ZŁAPAĆ. BĘDZIEMY SIĘ LUBIĆ!
Mów mi:wcale
MULTI:X
job
szef ER, który kocha Posy bardziej niż pracę
feelings
Everybody knows
and more
You and I are suicide and stolen art
Jacob Hirsch
40
lat
187 cm
mieszka w South Lake Union
2020-10-25, 16:42
Zdecydowanie idę w ten dramacik i zapraszam na płukanie żołądka na SOR. Wujek zacznie mu prawić wykład, a młody będzie mógł użyć argumentu, że go WIDZIAŁ tam, gdzie nie powinien. Także sytuacja win-win i obydwaj będą musieli tym samym trzymać mordy na kłódki.
Kto wie, może od tego powinna rozpocząć się sztama? W końcu obecność Taylora w szpitalu Jacob musiałby ukryć też przed Lionelem i Ester
job
student
feelings
lustro
and more
bardzo
Taylor Mays
19
lat
185 cm
mieszka w Fremont
2020-10-25, 16:43
A no tak, przecież cała rodzina to lekarze, tylko mój ojciec szuja gamoń i studiów nie skończył xD
Dla mnie bomba! Odezwę się na dniach po grę!
Mów mi:wcale
MULTI:X
job
robi specjalizację chirurgiczną
feelings
zakochała się w przełożonym
and more
bez tego życie byłoby łatwiejsze
Josephine Alderidge
30
lat
167 cm
2020-10-25, 16:50
Mów mi:inissia#5225
MULTI:Elodie, Meadow, Maddie
job
dyspozytorka w straży
feelings
I made up a story
and more
I'm lonely, I'm falling
Sage Huxley
25
lat
163 cm
mieszka w Phinney Ridge
2020-10-25, 17:22
Lana również pracuje w szpitalu, pewnie nie raz mieli okazję ze sobą współpracować
Chętnie też podrzucę Kenzie do czegoś
_____________ .......... .............with her sweetened breath, and her tongue so mean
.............she's the angel of small death and the codeine scene
Mów mi:Ola
MULTI:.
job
Barmanka
feelings
A co to?
and more
Mniejsza o to...
Kira Hale
29
lat
178 cm
mieszka w Chinatown
2020-10-25, 17:39
Ja się też zgłaszam. Kira mogła przyprowadzić jakąś koleżankę, gdy przesadziła czy coś w ten deseń. W sumie też się tak zastanawiam, że można tu nieco więcej wykombinować Kira jako nastolatka była maltretowana przez ojca. W dniu, w którym zakończyły się jej cierpienia też musiała być zabrana na SOR, bo była mocno pobita. Mógł być więc jednym z tych lekarzy, który ją wtedy widział. Teraz zaś można by było zrobić spotkanie na SOR-ze i zrobić mały zonk. Tylko to z dzieciństwa jej to tak trzeba się cofnąć o 16 lat Jednak myślę, że mógłby sobie przypomnieć po zobaczeniu jej pleców przy obdukcji, gdyby sama potrzebowała pomocy na SOR-ze
Mów mi:White
MULTI:Rae i Chloe
job
feelings
Everybody knows
and more
Jacob Hirsch
40
lat
187 cm
2020-10-25, 18:06
Taylor - wspaniale, czekam i jestem do dyspozycji!
Posy - no kończę post już, jeszcze minutka!!
Sage - ja bardzo chcę coś z panią pielęgniarkę. Proponuję sztamę, ale najpierw musiałaby go opierdolić i sprowadzić do parteru - na bank chciałby sobie z niej zrobić chłopca na posyłki i desygnowaną asystentkę. Ale jeśli Ortega potrafiłaby go ustawić w szeregu - zważywszy na to, że on do Seattle wraca po latach i w szpitalu będzie nowy
Na Kenzie potrzebuję jeszcze chwilki, pomyślę!!
Kira - on 16 lat temu mógł być przejętym stażystą, to zdecydowanie. Możemy iść w wariant z koleżanką, tylko wtedy trzeba byłoby znaleźć powód do pokazania panu doktorowi pleców. Zorientowałby się!
job
Barmanka
feelings
A co to?
and more
Mniejsza o to...
Kira Hale
29
lat
178 cm
mieszka w Chinatown
2020-10-25, 18:09
Wtedy zamiast koleżanki to bym samą Kire podrzuciła, jako uczestniczącą w jakiejś kolizji i co teraz musiałaby obdukcję przejść, czy nie ma jakiś dodatkowych urazów
Mów mi:White
MULTI:Rae i Chloe
job
stażysta w szpitalu
feelings
poślubiła pracę
and more
i zawzięcie unika zobowiązań
Emma Russell
25
lat
167 cm
mieszka w Belltown
2020-10-25, 18:30
Emma niedawno zaczęła staż w szpitalu, więc może Jacob będzie trochę się nad nią pastwić?
Mów mi:-
MULTI:Santana, Bree, Veronica
job
feelings
Everybody knows
and more
Jacob Hirsch
40
lat
187 cm
2020-10-25, 21:40
Kira! To ukręcimy sobie coś na pw
Emma Matkobosko z przyjemnością! Widzę grę, w której ona zostanie przypisana do niego na jakiś czas jako stażystka, a on NIE CHCE STAŻYSTÓW. Musisz uzbroić ją w cierpliwość i samozaparcie i możemy pograć!!
job
stażysta w szpitalu
feelings
poślubiła pracę
and more
i zawzięcie unika zobowiązań
Emma Russell
25
lat
167 cm
mieszka w Belltown
2020-10-25, 22:32
Super, z przyjemnością rozegram taką nieco humorystyczną grę, więc gdybyś była wolna, pisz na pw, coś pomyślimy!
Mów mi:-
MULTI:Santana, Bree, Veronica
job
szef kuchni w hotelowej restauracji
feelings
mówią, że przez żołądek do serca
and more
ale nie wie jeszcze do czyjego
Judah Hirsch
43
lata
179 cm
mieszka w Belltown
2020-10-26, 13:50
jak się dowiem co kombinujesz z tym gówniarzem toooo
Mów mi:że ładnie dziś wyglądam
MULTI:no need for it
job
adwokat w trakcie awansu na mł. partnera
feelings
his heart is small but I have never been able
and more
to understand how it can take so much suffering and still go on beating.
claribel mirtha hannigan
40
lat
165 cm
mieszka w Phinney Ridge
2020-10-26, 14:46
Postanowiłam, że przyjdę trochę na krzywy ryj, ale może połączyć nas chociażby to, że jesteś bratem mojego bff Judah
Mów mi:rózalątko
MULTI:clive
job
pielęgniarka
feelings
głosie bezradny, wicherku ładny
and more
utoń w ramionach, poczuj, jak skonam
Lana Ortega
27
lat
166 cm
mieszka w Chinatown
2020-10-26, 15:00
Oh, Lana na pewno ustawi go do pionu, gdy będzie chciał nią dyrygować! Szczególnie że jest tutaj nowy, bo co z tego, że jest lekarzem, ona jest tu dłużej i nie da sobą pomiatać
A jeśli chodzi o Kenzie, to Jacob zawsze może ze swoim psem do niej przychodzić, bo jest weterynarzem! A któregoś wieczora mogli spotkać się w jakimś barze, gdzie potem wspólnie zapijali smutki
No i w razie chęci na wątek z którąkolwiek, dawaj znać
_____________ .......... .............in the madness and soil of that sad earthly scene
.............only then I am human, only then I am clean
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Postać z największą liczbą punktów fabularnych, marzec - 537 punktów Dwudziestopięcioletnia panna, która niedawno temu przyjechała do Seattle z miasta Asotin, gdziekolwiek to jest. Zgrabna blondynka o pełnych ustach i pięknym uśmiechu, romantyczka z marzeniami i ambicjami. Pracuje jako stażystka w kancelarii prawniczej, interesuje się modą i kocha jeść fast foody. Może nie jest specjalnie wysportowana, a jej umiejętności za kółkiem pozostawiają wiele do życzenia, ale za to złota z niej rączka i świetnie sobie radzi z narzędziami.
Postać z największą liczbą punktów fabularnych, marzec - 413 punktów Trzydziestoletnia panna, urodzona i wychowana w Seattle. Studia medyczne ukończyła na uczelni wojskowej, więc panie i panowie miejcie się na baczności, bo strzelec z niej wyborowy. Mimo wzlotów, ale i bolesnych upadków, wyszła na prostą, aby sprawdzać się jako rezydentka chirurgii. Nie jest najlepszą panią domu, ale za to świetnie radzi sobie za kółkiem. Uwielbia sport, trenuje boks i chętnie spędza czas na świeżym powietrzu. Jeżeli nie jesteś na jej czarnej liście, to możesz spać spokojnie.