LEPRECON -dzień Świętego Patryka! Weź udział w zabawie, odwiedź sześć pubów, znajdujących się na specjalnej mapce i zbieraj punkty fabularne!
Jakiekolwiek problemy prosimy zgłaszać do adminów lub w tym temacie. W razie kłopotów z wyglądem strony pomoże twardy reset: ctrl + f5 lub option + command + r
Aviana, w dniu twoich 50 urodzin składam Ci najlepsze życzenia!!!
Mam nadzieję, że spędzasz dzisiaj, zdmuchnęłaś już świeczki a na koniec ktoś ciebie jeszcze porządnie... dmuchnie!
Kocham i przybywam niebawem z zestawem nowych, mocniejszych kremów.
Twój na zawsze, J.
Mów mi:warren#4947
MULTI:nie umiem, wybaczcie
job
l'epoux infernal
feelings
głód, pragnienie, krzyki
and more
taniec, taniec, taniec!
cosmo fletcher
18
lat
172 cm
mieszka w Fremont
2020-11-13, 00:16
cosmo
Kochana Avianko! Z okazji najważniejszego święta odnotowanego w tzw. kalendarzu chrześcijańskim, pragnę złożyć najserdeczniejsze życzenia. 32 lata temu (tj. 12 listopada anno domini 1988) przyszła na świat osoba, którą jeszcze długo będziemy wspominać my, żywi, nawet jeśli umrze. Niebawem. Bo żyje jeszcze. Piszę, żeby osobiście gratulować tobie, znoszącej dzielnie znoje życia od ponad ćwierćwieku, czyli dużo dłużej, tak w ostatecznym rozrachunku, za to, że dotrwałaś aż do momentu, w którym możesz przeczytać tę wiadomość. Jeśli nie ty, to ktoś inny, byle nie koroner - chociaż to zapewniłoby mi na pewno sławę w Pudelku. Są jednak rzeczy ważniejsze od sławy, np. pieniądze, ale też znajomi, do których zawsze możesz odezwać się, kiedy łzy smutku spływają po policzkach... i ja też jestem ważny na przykład, bo to ja właśnie teraz będę głosić mądrość, z którą musisz iść przez następne osiem lat, aż do czterdziestki (potem już ciężko będzie chodzić). Jesteś Christiną dla mojej Britney, tak więc zapamiętaj tę maksymę, dziecino i niech przyświeca ci w życiu radośnie, tak jak ty przyświecasz mi w chwilach największego mroku: "Christina Aguilera i ja jesteśmy przyjaciółkami, nieważne, co media wymyślą na nasz temat" - Britney Spears
Mów mi:ileiak#2395
MULTI:daj mi spokój
job
l'epoux infernal
feelings
głód, pragnienie, krzyki
and more
taniec, taniec, taniec!
cosmo fletcher
18
lat
172 cm
mieszka w Fremont
2020-11-13, 21:06
cosmo
aham, to bardzo mile, ciesze sie.... ale do rzeczy teraz
kiedy impreza
????????
to nie tak ze sie wpraszam ale przyjde jak mnie nie zaprosisz i tak
a jesli mnie zaprosisz to moge przyjsc wczesniej pomoc ci wszystko ogarnac zebys mogla lezec z szampanem w swoje swieto zamiast sie stresowac np czy rozowe czy biale rozyczki opłatkowe na ciasto...
job
Współwłaściciel zakładu pogrzebowego
feelings
I don't fucking care, if you fucking care
and more
I'm an outlaw, baby, with a southpaw view
Blake Griffith
31
lat
191 cm
mieszka w Phinney Ridge
2020-11-14, 11:01
Blake
Zabrzmiało trochę tak, jakby otrzymywanie wiadomości od creepów nie było dla Ciebie czymś nowym
U mnie... całkiem nieźle. Zdecydowanie pomogły nam Wasze zeznania, bo ten chory pojeb próbował ściemniać, że my z Harrym stoimy ze tymi morderstwami.
Masz jakieś wieści, co z nim zrobili? Kurwa, nie chcieli mi powiedzieć, a mam nadzieję, że czeka na proces.
kolacje?? na randke mnie zabierasz?? taką we dwoje ze swiecami i wszystkim??
dobrze ubiore cos ladnego na przyklad podaj kolor sukienki to skombinuje poszetke
job
Współwłaściciel zakładu pogrzebowego
feelings
I don't fucking care, if you fucking care
and more
I'm an outlaw, baby, with a southpaw view
Blake Griffith
31
lat
191 cm
mieszka w Phinney Ridge
2020-11-15, 22:27
Blake
Wzajemnie. Nie wiesz ile pudeł musiałem przekopać, by znaleźć stary telefon i ładowarkę, żeby poszukać Twojego numeru.
W takim razie... nie było pytania. Może też odpuszczę, bo to średnio ciekawe hobby - czytanie o wyrokach ludzi Uważaj na siebie i... do zobaczenia kiedyś, skoro oboje jesteśmy w Seattle. Mniej, czy bardziej przypadkowego - ale w jakichś ciekawszych okolicznościach, mam nadzieję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Postać z największą liczbą punktów fabularnych, marzec - 537 punktów Dwudziestopięcioletnia panna, która niedawno temu przyjechała do Seattle z miasta Asotin, gdziekolwiek to jest. Zgrabna blondynka o pełnych ustach i pięknym uśmiechu, romantyczka z marzeniami i ambicjami. Pracuje jako stażystka w kancelarii prawniczej, interesuje się modą i kocha jeść fast foody. Może nie jest specjalnie wysportowana, a jej umiejętności za kółkiem pozostawiają wiele do życzenia, ale za to złota z niej rączka i świetnie sobie radzi z narzędziami.
Postać z największą liczbą punktów fabularnych, marzec - 413 punktów Trzydziestoletnia panna, urodzona i wychowana w Seattle. Studia medyczne ukończyła na uczelni wojskowej, więc panie i panowie miejcie się na baczności, bo strzelec z niej wyborowy. Mimo wzlotów, ale i bolesnych upadków, wyszła na prostą, aby sprawdzać się jako rezydentka chirurgii. Nie jest najlepszą panią domu, ale za to świetnie radzi sobie za kółkiem. Uwielbia sport, trenuje boks i chętnie spędza czas na świeżym powietrzu. Jeżeli nie jesteś na jej czarnej liście, to możesz spać spokojnie.